Den här sidan vänder sig till dig som vill sälja våra retrokarameller och vill ha något trendigt och retro i ditt sortiment. Vi säljer till butiker, detaljhandel, specialbutiker, hotell, souvenirbutiker, caféer, blomsterbutiker, lanthandlare, gårdsbutiker med flera.
Tyvärr kan vi inte sälja till privatpersoner och vi har ingen webbutik.

Vi levererar 7 stycken retropåsar av samma sorts karamell i en kartong, vi har närmare 60 olika sorters Svenska favoriter att välja mellan. Ni kan köpa enstaka kartonger eller beställa ett helt ställ som vi lånar ut och som har plats för 49 olika sorter av våra retrokarameller.

Vill ni ha information om priser, marginaler, villkor och frakt eller har andra frågor så tveka inte att kontakta oss. Enklast är att skicka ett mail till info@retrokaramellen.se för kontakt.

Vill ni göra reklam för ert företag eller era kunder så kan vi erbjuda er att ha en egna logga på påsen och själv bestämma innehållet så ordnar vi naturligtvis detta. Det kan vara roligt att ge bort till anställda, kunder eller vid olika event. Det är en trevlig gåva som kunderna uppskattar.
Vi gör detta åt bland annat fastighetsmäklare, byggbolag, advokatbyråer och bilförsäljare.
Hör av er för offert.

Samtliga påsar är märkta med samma EAN-kod och har innehållsdeklaration, bästföredatum, artikelnummer samt näringsdeklaration för respektive sort.

Stället:
60 cm brett
180 cm högt
7 hyllplan
1 toppskylt

Vi är naturligtvis Kiwa-godkända enligt Svenskt Sigill.


 

 

 

”Karameller för finsmakare”